Torna la Fira del Cargol a Sentmenat!

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 00:00

L'Associació de Comerciants de Sentmenat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, recupera la Festa Major de Primavera.

Sentmenat tornarà a viure aquest cap de setmana, 5 i 6 de juny, una nova edició de la Fira del Cargol. Com moltes altres celebracions, aquesta és una de les que no es va poder fer l’any passat a causa de la pandèmia, així que enguany es recupera amb molta il·lusió. La ubicació escollida per aquesta edició, que serà la 9a des que es va recuperar l’any 2012, serà la plaça de la Vila de Sentmenat. S’hi faran activitats lúdiques, culturals i esportives, i a més s’hi podrà menjar cargols.

La Fira del Cargol 2021 donarà el seu tret de sortida el mateix dissabte 5 de juny al matí. A partir de les 12 h del migdia, el Coro oferirà un espectacle de ball a ritme de Zumba. A la tarda, a les sis, Cèlia Vila oferirà un concert per a totes les persones assistents.

De cara a diumenge, 6 de juny, al matí el protagonisme serà per Adam Xou i la seva màgia. L’espectacle es podrà veure a partir de dos quarts de dotze del migdia. Una hora més tard, a les 12.30 h, la mateixa plaça de la Vila acollirà una exposició de bicis clàssiques de la col·lecció dels germans Rivas i s’iniciarà una bicicletada popular.

Tots els actes de la Fira del Cargol compliran amb totes les mesures de seguretat per a minimitzar el risc de contagi de Covid-19. Així, serà obligatori l’ús de la mascareta, el gel hidroalcohòlic i la distància de seguretat.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 18:21

Imatges

Folletó festa