L'Ajuntament adapta els actes de Nadal a la COVID-19

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 12:00

D'aquí uns dies s'encendran les Llums de Nadal, inaugurant així la programació d'actes de les festes nadalenques. Aquest any serà diferent i marcat per la pandèmia de la Covid-19, que ha obligat a suspendre algunes activitats i canviar-ne d'altres, incorporant la cita prèvia, el perimetratge d’espais i la desinfecció.

El vespre del dia 3 de desembre es començaran a encendre les Llums de Nadal del municipi, no hi haurà doncs l'acte d'encesa de Llums de Nadal ni el Taller de l'Arbre dels Desitjos. Com a novetat i per primera vegada, l’Arbre de Nadal de la plaça de la Vila no serà natural sinó que consistirà en una estructura il·luminada. Es tracta d’una opció més sostenible ja que es podrà reutilitzar any rere any i no serà necessària l’extracció d’un arbre del bosc. També s'han comprat tires de llum LED i garlandes que tindran un ús versàtil ja que permetran usos diferents en carrers diversos cada any i la instal·lació de sostres de llum.

Una altra novetat d'aquest any serà que amb les Llums de Nadal arribaran a les places de la vila les Tiones i els Tions. N'hi haurà 10 repartits pels barris i les urbanitzacions del municipi. Us animem a buscar-los i fer-vos una foto compartint-la a les xarxes amb el #NadalASentmenat

Un altre dels canvis és el trasllat a la plaça de l'Església del Pessebre de la plaça LLuís Companys amb motiu de les obres de reurbanització de la plaça. I, per altra banda, el pessebre de la plaça de la Vila es traslladarà a la plaça 1 d'Octubre.

El Parc Infantil de Nadal no es podrà celebrar aquest any; i la Fira de Nadal i el Caga Tió de l'Associació de Comerciants a la plaça de la Vila resten condicionats a l'evolució de les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia. 

La Dona dels Nassos arribarà un any més a Sentmenat el 31 de desembre a les 12 del migdia, la podreu veure al Teatre del Coro seguida de l'actuació de la companyia Xip Xap amb l’espectacle "Hamelí". L'entrada serà gratuïta però caldrà reserva prèvia d'entrades a través del web d'Entrapolis.

I finalment Ses Majestats Els Reis Mags d'Orient vindran a Sentmenat d'una manera diferent dels altres anys. Rebran en Audiència Reial als nens i nenes de Sentmenat els dies 4 i 5 de gener a la plaça de la Vila acompanyats del seu Seguici Reial. Adaptant-nos així a les mesures especials i limitacions per la pandèmia. Que cap infant es quedi sense veure els Reis!

Darrera actualització: 02.12.2020 | 17:14