Brigitte Navarrete Moya

Tercera Tinent d’alcalde de Medi Ambient i Sostenibilitat (Residus Urbans, Neteja Viària i Deixalleria), Medi Natural, Promoció Econòmica, Comerç, Fires i Mercats, Empresa i Ocupació, Mobilitat i Consum

Regidora de l'ACS

Assignació per assistència a òrgans col.legiats: 815,00€ bruts mensuals aproximadament (assistència a un Ple, dues Juntes de Govern Local i una Comissió Informativa, cada mes excepte agost i desembre).

Nascuda el 16 de juny de 1970. Llicenciada en Ciències Polítiques, Màster en Administracions públiques, Ciències Polítiques i Govern, Diplomada en Dret, Postgrau d’Administració i Polítiques Públiques i Postgrau de Gestió Ambiental.

En l’actualitat sóc Tècnica a Soberanistes. He estat Assessora de Govern a l’Ajuntament de Cerdanyola en la legislatura passada i tinc plaça en propietat a l’Ajuntament de Sentmenat on he treballat des del 2001 en diferents departaments.

Sóc membre de l’Associació Som Veïns del Món de Sentmenat i he participat com a voluntària en diferents activitats del poble, com la Cavalcada de Reis.

M’apassiona llegir de tot i força, escriure poesia i sento debilitat per la natura i els animals.

Somio en un món millor i més just per a tothom i lluito i seguiré creient i lluitant per aquest somni.

Adreça electrònica: navarretemb@sentmenat.cat
Darrera actualització: 28.10.2021 | 21:13