Alcaldia

Salutació de l'alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Assumeixo el repte al capdavant de l’Ajuntament de Sentmenat amb un equip compromès en un projecte en comú, progressista i valent. L’equip de govern format per l’ACS, la CUP-AMUNT i la regidora no adscrita Bibiana Pichardo, som un grup de companys que treballem colze a colze amb convicció i esforç especialment pels qui més ho necessiten i amb l’objectiu comú de revitalitzar i situar al lloc que es mereix Sentmenat, dignificant carrers, edificis públics i espais naturals que durant anys han estat abandonats.

Sentmenat és un poble del qual ens podem sentir orgullosos, tant per la seva qualitat de vida i entorn privilegiat com per la seva activitat i dinamisme associatiu. Som un municipi amb un gran nombre d’entitats i associacions, i sobretot un gran nombre de veïns i veïnes que estimen el poble.

Volem treballar amb determinació, responsabilitat, rigor i perseverança per poder desenvolupar amb èxit un projecte il·lusionant: recuperar el nostre poble, un Sentmenat per a les persones.

La nostra principal preocupació és refer-nos de la crisi econòmica, però no de qualsevol manera.

Volem garantir que totes les persones visquin dignament, amb les necessitats bàsiques cobertes, intensificant la creació d’ocupació sostenible i la reducció de l’atur, enfortint especialment el teixit econòmic local. Tot això, sense deixar de perdre en cap moment que volem avançar cap un poble sostenible que aposti per l’estalvi energètic, l’ús d’energies renovables i la reducció de residus.

A més, una de les nostres grans prioritats és avançar per ampliar la informació per tal de donar compliment a la Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern. Volem donar compte a la ciutadania, d’acord amb el principi de corresponsabilitat, de la nostra activitat i de la gestió dels recursos públics.

Restem a la vostra disposició per allò que necessiteu.

Visca Sentmenat!

Marc Verneda Urbano
Alcalde de Sentmenat

Tanca Formulari

Escriu a l'alcalde

Emplena aquest formulari amb la teva opinió, pregunta, queixa o suggeriment i s'enviarà automàticament a l'alcalde, en breu ens posarem en contacte.

(*) Camps obligatoris

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Responsable: Ajuntament de Sentmenat

Finalitat: Tramitar procediments i actuacions administratives.

Legitimació: Compliment d'una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics atorgats a aquesta Entitat.

Destinataris: Se cediran dades, si escau, a altres Administracions Públiques i als Encarregats del Tractament de les Dades. No hi ha previsió de transferències a tercers països.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s'explica en la informació addicional. Pot presentar escrit davant l’ajuntament en el següent enllaç: Exercici dels Drets de Dades personals. També podrà interposar una reclamació a l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.gencat.cat/ca/inici)

Informació Addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades a la seu electrònica municipal: https://sentmenat.eadministracio.cat/ (Política de Privadesa)

Conservació de les Dades: Les dades es tractaran durant el temps necessari per a mantenir la finalitat del tractament. Posteriorment, es conservaran bloquejades per a complir amb els terminis legalment establerts, adoptant les mesures tècniques i organitzatives per impedir el seu tractament incloent la seva visualització, i estant únicament a la disposició de jutges, tribunals, ministeri fiscal o administracions públiques amb la finalitat de fer front a responsabilitats legals. Transcorregut el període legal requerit, es procedirà a la destrucció definitiva d'aquestes dades.

D'acord amb legislació vigent de Protecció de Dades de caràcter personal i el RGPD, l'informem que les seves dades seran tractades per a la gestió, i posterior notificació de l'estat o resolució d'aquesta comunicació. El Responsable del tractament és l'AJUNTAMENT DE SENTMENAT, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control corresponent, i també davant del Delegat de protecció de dades en dpd@sentmenat.cat i podrà dirigir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició de les seves dades


Darrera actualització: 03.10.2022 | 19:18
Darrera actualització: 03.10.2022 | 19:18