Alcaldia

Salutació de l'alcalde

Benvolguts i benvolgudes sentmenatenques,

Assumeixo el repte al capdavant de l’Ajuntament de Sentmenat amb un equip compromès a un projecte en comú, sòlid i estable. L’equip de govern format per l’ACS, ERC i la CUP-AMUNT, som un grup de companys que treballem colze a colze amb convicció i esforç especialment pels que més ho necessiten i amb l’objectiu comú de revitalitzar i situar al lloc que es mereix Sentmenat, dignificant carrers, edificis públics i espais naturals que durant anys han estat abandonats.

Sentmenat és un poble del qual ens podem sentir orgullosos, tant per la seva qualitat de vida i entorn privilegiat com per la seva activitat i dinamisme associatiu. Som un municipi amb un gran nombre d’entitats i associacions, i sobretot un gran nombre de veïns i veïnes que estimen el poble.

Volem treballar amb determinació, responsabilitat, rigor i perseverança per poder desenvolupar amb èxit un projecte il·lusionant: recuperar el nostre poble, un Sentmenat per a les persones.

La nostra principal preocupació és acabar de sortir de la crisi, però no de qualsevol manera.

Volem garantir que totes les persones visquin dignament, amb les necessitats bàsiques cobertes, intensificant la creació d’ocupació sostenible i la reducció de l’atur, enfortint especialment el teixit econòmic local. Tot això, sense deixar de perdre en cap moment que volem avançar cap un poble sostenible que aposti per l’estalvi energètic, l’ús d’energies renovables i la reducció de residus.

A més, una de les nostres grans prioritats és avançar per ampliar la informació per tal de donar compliment a la Llei de Transparència, accés a la informació pública i bon govern. Volem donar compte a la ciutadania, d’acord amb el principi de corresponsabilitat, de la nostra activitat i de la gestió dels recursos públics.

Restem a la vostra disposició. Visca Sentmenat!

Marc Verneda Urbano
Alcalde de Sentmenat

Escriu a l'alcalde

Emplena aquest formulari amb la teva opinió, pregunta, queixa o suggeriment i s'enviarà automàticament a l'alcalde, en breu ens posarem en contacte.

(*) Camps obligatoris

Avís legal

D'acord amb legislació vigent de Protecció de Dades de caràcter personal i el RGPD, l'informem que les seves dades seran tractades per a la gestió, i posterior notificació de l'estat o resolució d'aquesta comunicació. El Responsable del tractament és l'AJUNTAMENT DE SENTMENAT, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control corresponent, i també davant del Delegat de protecció de dades en dpd@sentmenat.cat i podrà dirigir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i oposició de les seves dades personals (Plaça de la Vila, 1 - Tel. 937 153 030).

Darrera actualització: 03.06.2020 | 14:56
Darrera actualització: 03.06.2020 | 14:56