L’Espai Jove inicia una campanya d’activitats en línia per joves durant el confinament

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 00:00

L’Espai Jove la Tèxtil ha aturat la seva dinàmica normal, però manté el contacte amb els joves i les seves famílies a través de les seves xarxes socials,

L’Espai Jove la Tèxtil ha aturat la seva dinàmica normal produïda per l’actual crisi sanitària per la Covid-19. El servei, però manté el contacte amb els joves i les seves famílies, a través de les seves xarxes socials, on s’ha posat en marxa una iniciativa participativa de difusió d’activitats en línia per als/les joves

Des de l’Espai Jove se segueix treballant a distància per mantenir un feedback constant amb els i les joves, oferir-los propostes d’activitats, acompanyades de consells i reptes per aquests dies de confinament.

A través de les xarxes socials de l’Espai Jove (Instagram @espaijovesentmenat i Facebook @JovesSentmenat) el servei proposarà una sèrie d’activitats, propostes i reptes enfocats als i les joves. Es tracta de “La Tèxtil a casa”, on podran descobrir jocs en línia, fer receptes de cuina, fer tallers d’improvisació teatral o escoltar una sessió del dj. local “Sashill Anderson”. El Trivial de l’Espai Jove va ser l’activitat que va inaugurar amb gran èxit la programació del mes d’abril de #LaTèxtilacasa, on es van reunir virtualment a 77 joves.

La campanya #LaTèxtilacasa també ofereix reptes cada dilluns i dijous amb les propostes fetes pels mateixos joves. Totes les persones interessades a fer una proposta d’activitat on-line es poden posar en contacte amb l’Espai Jove a través de les seves xarxes socials.

Darrera actualització: 07.04.2020 | 12:00