L’ajuntament coneix el nou intendent en cap de l’ABP de Sabadell

Dilluns, 5 de març de 2018 a les 15:00

El nou cap de l’ABP de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sabadell, el Intendent Roger Cases Sales,  realitza la primera visita protocol·lària a l’Alcaldessa de Sentmenat, acompanyat pel cap de la Policia Local de Sentmenat, el sergent Rosendo Sayago Gutierrez.

L’Alcaldessa de Sentmenat ha aprofitat per mantindré una primera reunió de feina com a màxima responsable  de la seguretat a la població i ha pogut constatar la bona col·laboració entre tots dos cossos policials, els comandaments policials han  repassat el treball conjunt que es realitza diàriament amb l’objectiu de millorar  la seguretat de la nostra ciutadania.

L’Alcaldessa ha traslladat el neguit actual de la ciutadania amb la sensació d’una major inseguretat i un nombre de delictes alt. L’intendent Cap ha manifestat que ho tindran en compte però que el municipi de Sentmenat  no té un alt índex de fets delictius i es situa sempre per sota de la zona més tranquil·la de Catalunya, el Pirineu, amb 27,96 delictes per 1000 habitants front els 25 del nostre municipi.

Si bé les dades són positives, des de la policia local es continuarà treballant per millorar aquestes dades i treballant conjuntament amb mossos quan hi hagi repunts de fets delictius concrets com són els robatoris. “No volem que la gent es senti insegura”, ha recalcat el sergent.

Per part de la policia local també s’ha explicat el projecte que estan treballant per tenir càmeres de seguretat en punts concrets del municipi. Una eina que tindrà un efecte dissuasiu pels delinqüents i permetrà una millora en les investigacions de fets delictius.

Darrera actualització: 06.03.2018 | 12:03