La Policia Local canvia de seu

Dilluns, 9 de desembre de 2019 a les 00:00

La nova localització serà l’edifici de l’antic ambulatori, al Passeig Anselm Clavé n. 24

La Policia Local de Sentmenat canvia la seva localització. A partir d’ara, la seu de la Policia Local serà l’edifici de l’antic ambulatori, situat al Passeig Anselm Clavé número 24.

Des de l’any 1987 la prefectura de la Policia Local havia estat situada a la plaça de la Vila, al costat de l’Ajuntament. Les instal·lacions havien quedat antiquades i l’accessibilitat per a les persones amb dificultats era gairebé nul·la.

La nova seu de la Policia Local ha estat el resultat de la rehabilitació d’un equipament existent situat al vell mig del municipi, proper a la Plaça de la Vila i fàcilment accessible als ciutadans. Les obres han prioritzat l’adequació de l’edifici a la normativa tècnica aplicable i la seva integració formal al paisatge urbà de Sentmenat i edificacions del nucli antic.

Properament es faran jornades adreçades a que tots els regidors i regidores, tant els actuals com els anteriors, puguin visitar les noves dependències així com jornades de portes obertes per als veïns i veïnes del municipi. També es farà la inauguració oficial amb autoritats i membres de les forces i cossos de seguretat de les poblacions properes.

Darrera actualització: 09.12.2019 | 12:05