La música continua sonant al Centre d'Ensenyament Musical

Dimarts, 14 d'abril de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana començaran les classes virtuals per videoconferència entre alumnat i professorat, un pas més per acostar l'ensenyament musical als usuaris del centre i que la música no deixi de sonar.

Des que es van haver d'aturar les classes presencials per causa de l'emergència sanitària del Covid19 que tots estem patint, l'equip del CEMusical es van posar a treballar per a poder continuar amb les classes de música a distància. Durant el mes de març s'han enviat als alumnes seqüències didàctiques adaptades en cada cas per a poder treballar a casa i fer-ne retorn al professor/a. Amb la voluntat de seguir donant el servei des del centre, en el cas dels alumnes d'instrument, a partir de demà, podran també realitzar les seves classes de manera virtual, connectats directament amb el professor/a. O sigui que cada alumne podrà triar en quina modalitat vol continuar rebent les seves classes. Els alumnes de grup seguiran tenint propostes diverses per part del professorat.

Esperem que ben aviat puguem continuar gaudint de la música de manera presencial i retrobant-nos de nou. Fins llavors agraïm l'esforç de l'equip d'Espaiart, direcció i professorat, que ho estan donant tot per a que la música no deixi de sonar.

Darrera actualització: 14.04.2020 | 15:47