Informació sobre les activitats d'estiu per a infants i joves, Casal d'Estiu i Juliol Jove

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 00:00

Actualment encara no se sap si es podran portar a terme i en quines condicions les activitats d'estiu per a joves i infants degut al Covid19.

Malgrat tot, des de l'Ajuntament seguim amb la programació prevista a l’espera que la Generalitat dicti mesures al respecte.

Les dates previstes pel Casal d'Estiu serien del 29 de juny fins al 31 de juliol i el casalet de setembre, del 31 d’agost al 4 de setembre. La inscripció és previst que es faci telemàticament del 18 al 24 de maig a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sentmenat on s'habilitarà un tràmit especific per fer-ho. Si hi hagués un accés de demanda, més infants que places disponibles tot i que aquest any s’ha flexibilitzat el total de places per setmana la qual cosa garanteix més places en les setmanes de més afluència, l’adjudicació es farà per sorteig.

Per als joves a partir de 12 anys, seguim mantenint l’oferta d’activitats del Juliol Jove a l’Espai Jove, a l’espera de determinar si es podran portar a terme i amb quines condicions.

Restem a l'espera de com es vagin succeint els esdeveniments i de les directrius que ens arribin des del Govern per a poder concretar totes les activitats i serveis dels quals anirem informant pels canals habituals.

Darrera actualització: 04.05.2020 | 16:49