Augmenta el nivell de conscienciació davant del confinament a Sentmenat

Dimecres, 25 de març de 2020 a les 17:00

La Policia Local de Sentmenat va començar la setmana passada els controls a les carreteres degut a les restriccions de mobilitat decretades arran de l'estat d'alarma pel COVID-19. Aquesta setmana no s'ha realitzat cap denúncia per mobilitat no justificada, en front de les 20 denúncies de la setmana passada. Aquestes dades posen de relleu una major conscienciació de la població referent a les mesures de confinament.

Al llarg de la setmana passada la Policia Local de Sentmenat, mitjançant controls de mobilitat a les vies del municipi, va identificar fins a 300 persones dels 450 vehicles que va aturar, amb un resultat de 20 denúncies per no respectar el confinament motivat per l’estat d’alarma pel COVID-19. Unes multes que van dels 100 als 600 euros de sanció i que suposen una falta greu.

No obstant, durant aquesta setmana no hi ha hagut cap denuncia. Sembla que entre tots i totes hem pres consciència de la importància de respectar el confinament i assegurar el control de la pandèmia.

Recordem que per tal de facilitar el procés dels controls, s'ha de portar emplenat el certificat d'autorresponsabilitat de desplaçament facilitat per la conselleria d'interior amb el motiu pel qual es fa el viatge. El podeu trobar aquí.

Per últim, des l'Ajuntament fem una crida als ciutadans i ciutadanes a organitzar de forma responsable les compres als comerços i supermercats per a fer el mínim de desplaçaments possibles a la setmana i no congestionar els establiments.

Darrera actualització: 27.03.2020 | 14:45