Ciutadania

Notícies

  • 2 d'agost de 2019 Per Festa Major, gaudeix del Sentmenat Championship Beyblade! 17104 - Per Festa Major, gaudeix del Sentmenat Championship Beyblade!

    Tindrà lloc el dilluns 2 de setembre de 18 a 21 h al Parc de la Riera (pg. Mestre Josep Duran). A proposta del Consell d’Infants Municipal de Sentmenat.

  • 2 d'agost de 2019 La Festa Major Sentmenat, a punt! La Festa Major Sentmenat, a punt!

    Estàs a punt per passar cinc dies de gresca? Calça’t bé perquè ja arriba la Festa Major de Sentmenat! Del 29 d’agost al 2 de setembre, el poble es transforma perquè gaudeixis de les festes. Enguany, carregades amb múltiples propostes per omplir els carrers de màgia i rialles!

  • 30 de juliol de 2019 L’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Sentcremats acorden promoure el Ball de Diables durant aquest any 2019 L’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Sentcremats acorden promoure el Ball de Diables durant aquest any 2019

    L’Ajuntament de Sentmenat i l’Associació Sentcremats han signat un acord per promoure el Ball de Diables durant aquest any 2019. El conveni signat aquest dilluns facilitarà una subvenció de l’Ajuntament cap a l’Associació Sentcremats per tal de seguir complint una de les seves principals tasques com és promoure la cultura popular i tradicional de Catalunya i, més concretament, el Ball de Diables durant l’any 2019.

Activitats

Darrera actualització: 09.11.2015 | 13:46