Ciutadania

Notícies

 • 19 de gener de 2018 La presidenta de la Diputació de Barcelona visita Sentmenat visita Sentmenat

  La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa va visitar Sentmenat on va poder conèixer diversos projectes que s’estan realitzant amb el suport de la corporació.

 • 11 de gener de 2018 Quatre estudiants vallesanes guanyen el concurs “Piula contra la violència masclista” CCVOCC

  La cinquena edició de la campanya de sensibilització “Piula contra la violència masclista” ha rebut aquest any 901 piulades, de les quals han optat al concurs 551, les que complien tots els requisits per concursar. La iniciativa es promou des del Consell Comarcal del Vallès Occidental entorn el 25 de novembre per commemorar el Dia Internacional per l'Eradicació de la Violència Masclista, i té com a objectiu la conscienciació del col · lectiu jove de la comarca contra la violència masclista. 

 • 11 de gener de 2018 L’arribada dels Reis Mags conclou els actes de Nadal a Sentmenat Reis Mags d’Orient

  Com és tradició l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ha significat el final del període nadalenc.

 • 4 de gener de 2018 Cavalcada dels Reis d’Orient 2018 Cavalcada

  El 5 de gener els carrers de Sentmenat es tornaran a omplir amb la màgia de la Cavalcada de Reis. Les carrosses dels tres Reis i la seva comitiva vindran carregades de bons desitjos per a tothom. 

 • 2 de gener de 2018 Activitats per joves i infants al Nadal PIPAN'17

  Els dies 27 i 28 de desembre es van portar a terme diverses activitats per infants i joves coincidint amb el període de vacances escolars.

Darrera actualització: 09.11.2015 | 13:46