Informació ocupacional

Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) es presenta una informació actualitzada de les mesures que s’han pres davant la situació d’emergència causada per la COVID-19.

Per donar-se d’alta com a demandant d’ocupació es pot realitzar mitjançant el telèfon gratuït 900 800 046 o complimentant el formulari en línia.

A la pàgina web del SOC  https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/soc/informacio-sobre-el-coronavirus-sars-cov-2/  podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania, a les empreses i també un apartat de normativa on s’hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació del COVID-19. Podeu trobar més informació online a les xarxes socials del SOC @ocupaciocat:Twitter, Facebook, Instagram; així com en @treballcat:linkedin

Als següents enllaços podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO elaborada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies: 

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/el_departament/coronavirus-sars-cov-2/treballadorsiempreses/faqambitlaboral/

I la informació elaborada pel Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE) https://www.sepe.es/HomeSepe/COVID-19/preguntas-frecuentes.html

Finalment us deixem l’enllaç a diversos links que us poden ser d’interés:

Darrera actualització: 29.04.2020 | 17:56
Darrera actualització: 29.04.2020 | 17:56