Benvingut i benvinguda a Sentmenat ,un indret que històricament ha estat terra d’acollida de persones de diverses cultures que hem participat en la construcció de la seva identitat oberta i multicultural.

El Sentmenat actual és el resultat de més de 1.000 anys d’història i s’ha caracteritzat per ser una ciutat acollidora que s’ha anat construint amb les aportacions de persones de diferents orígens i procedències. La presència de nous residents procedents d’arreu del món ha augmentat la diversitat cultural de la ciutat i l’ha convertit en un espai de trobada, diàleg i interacció entre setmatnetencs i setmatnetenques d’orígens culturals diversos.

L’Ajuntament de Sentmenat treballa dia a dia per ser una vila inclusiva de la que tothom, ciutadans i visitants, pugui gaudir. Un dels meus objectius és facilitar l’accés a la informació pública, rendir comptes i implicar la ciutadania en les decisions del govern municipal. Perquè ha passat el temps de governar pels ciutadans, ara toca governar amb els ciutadans. La proximitat no pot ser fruit de la voluntarietat, sinó una obligació, i hem de posar a l’abast totes les eines per assolir-la. Per això, no dubtis en adreçar-te a la casa de la vila, oberta a tothom, per qualsevol suggeriment o incidència.

Per acabar, vull convidar-vos com a alcaldessa a passejar per Sentmenat. La nostra vila recull tota mena de serveis pensats per a les persones i conté també les traces de la identitat col·lectiva que ens defineix com a poble i que ens diferencia i ens singularitza davant del món. Un Sentmenat obert, dinàmic i proper que confio que ens ajudareu a acabar de perfilar amb les vostres aportacions i els vostres suggeriments. Sigueu-hi tots i totes benvinguts.

Estem aquí per tot allò que necessitis, benvingut a Sentmenat!


Núria Colomé i Rodríguez
Alcaldessa de Sentmenat

Darrera actualització: 05.06.2018 | 12:09
Darrera actualització: 05.06.2018 | 12:09