Sentmenat se suma per segon any al Dia Mundial de la Salut 

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 00:00

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut (7 d'abril), tindran lloc diverses activitats al llarg del dia. No us ho perdeu!

L'Ajuntament de Sentmenat aposta per la promoció de la salut i de l'activitat física al llarg de tot l'any. Enguany, i per segon cop, s'ha programat un seguit d'activitats per celebrar el Dia Mundial de la Salut. Així, diumenge 7 d’abril, la plaça de la Vila acollirà un seguit d’actes entorn de la celebració i amb l’objectiu d’apropar el foment de la vida saludable.

La celebració del Dia Mundial de la Salut, també pretén posar èmfasi per a que tots plegats prenguem consciència de la importància d'adquirir (i mantenir) uns hàbits saludables, especialment pel que fa a l'alimentació, la pràctica diària d'exercici físic, i el consum de tabac i d'alcohol, que són les principals causes de pèrdua de salut. Tot això sense oblidar la necessitat d'establir vincles i relacions socials amb l'entorn, com una forma de promoure, també, la salut i el benestar de les persones.

El Dia Mundial de la Salut se celebra el 7 d'abril per commemorar l'aniversari de la creació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948.

Aquí teniu la programació:

  • A les 9.00 h, a la plaça de la Vila

Apertura del 2n Dia Mundial de la Salut a Sentmenat

  • A les 9.15 h

Caminada popular saludable, pels entorns de Sentmenat (5 km aprox.) a càrrec de la Secció Excursio­nista de la Societat Coral. Es facilitarà tiquet per esmorzar a mitja caminada.

  • A partir de les 10 h, a la plaça de la Vila

Sessió de Zumba, a càrrec del CEM Sentmenat

  • A partir de les 10.15, plaça de la Vila.

Fem un gran mural amb els més petits, veniu a ajudar a fer un mural en  commemoració del dia mundial de la Salut.

  • A les 11.30 h, a la plaça de la vila

Esmorzar i beguda per a tots els participants. Es facilitarà tiquet per esmorzar a mitja caminada.

  • A partir de les 11.30 h al centre d’Entitats

Xerrades de Salut a càrrec de Santi Soriano i Mireia Massó, Fisioterapeutes

  • Durant tot el matí, a la porxada de la Plaça de la Vila

Exposició Itinerant “Treu-li Suc a la Sexualitat”

Col·laboradors: Caprabo, La Caixa, Diputació de Barcelona, Manipuladors TCR, MercaVallès, Consorci de Turisme del Vallès Occidental, CEM Sentmenat

Ambientació a càrrec de Ràdio Sentmenat

Darrera actualització: 02.04.2019 | 11:28