Sentmenat firma un conveni per poder compartir el Servei d’Atenció Integral LGTBI des de l’Ajuntament de Sabadell

Divendres, 14 de juny de 2019 a les 00:00

El SAI LGTBI té per objectiu garantir el dret a la igualtat i a la no-discriminació per motius d'orientació sexual i identitat o expressió de gènere de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i eradicar l'homofòbia, bifòbia i transfòbia, de conformitat amb la Llei.

El Servei d’Atenció Integral LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals), que tot setmenatenc o setmenatenca ja en pot fer ús, té la intenció de donar suport als processos personals d’identitat sexual i de gènere, així com proporcionar informació especialitzada en l’àmbit (recursos, associacions, activitats).

Amb aquest conveni l’Ajuntament de Sentmenat vol donar resposta a les necessitats del col·lectiu LGBTI i defensar els drets de totes les persones a estimar i a viure la seva sexualitat, expressió i identitat de gènere amb igualtat d'oportunitats.

Les principals actuacions que es desenvolupen i que ja es poden fer ús, són:

-Servei d'Informació, Atenció i Acompanyament LGTBI que s’adreça a les persones que pateixen, han patit o estan en risc de patir discriminació o violència per orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

-Servei de sensibilització i informació per a persones i entitats.

El SAI LGTBI de Sabadell està ubicat al Carrer de Vidal, 146 i atén de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i de dilluns a dijous , de 15 a 17.30 h. Cal demanar cita prèvia. Heu de trucar als telèfons 93 724 61 67 /// 93 724 61 68 o contactar a través del correu electrònic genere@ajsabadell.cat

Darrera actualització: 14.06.2019 | 13:34