Sentmenat fa un clam a favor de la llibertat i contra la repressió

Dilluns, 26 de març de 2018 a les 12:00

L’Ajuntament de Sentmenat defensa els representants polítics i socials i assegura que la causa més justa que hi pot haver és la Llibertat i el ple exercici de la Democràcia.

El passat divendres 23 de març la plaça de la Vila de Sentmenat va acollir la concentració de veïns i veïnes que volien mostrar el seu rebuig a la repressió de l’Estat espanyol i clamar per la llibertat dels presos polítics.

La concentració, convocada per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència, l’ANC i amb la participació de l’Ajuntament de Sentmenat va arribar el dia en què el magistrat del Tribunal Suprem, que instrueix la causa del l’1O, Plablo Llarena, va ordenar presó per alguns dels membres del Govern i la presidenta del Parlament de la passada legislatura per un delicte de rebel·lió.

L’alcalde en funcions, acompanyat per una regidora del PDeCAT i de l’ACS, va portar a terme la lectura del manifest de l’AMI i ACM, amb el nom Units contra la repressió per mostrar el rebuig del municipi “davant d'aquesta nova injustícia, d'aquesta ignomínia, d'aquest acte d'autoritarisme intransigent que ens recorda de manera inevitable a les èpoques més fosques de l'Espanya franquista, els catalans no callarem. Continuarem defensant les nostres idees polítiques perquè aquestes no tenen barrots que les facin callar».

En la mateixa línia, Núria Colomé, com a representant de l’AMI, acompanyada d’una regidora del PDeCAT van assistir a la manifestació celebrada el diumenge 25 de març, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, juntament amb altres entitats sobiranistes amb l’objectiu de demanar que Alemanya no extradeixi Carles Puigdemont, després de ser detingut al país germànic, on van manifesar“som un poble pacífic, compromès i ferm, i no ens aturarem fins a aconseguir la restitució de les nostres institucions, la llibertat dels presos polítics, i el retorn dels exiliats”.

Darrera actualització: 29.03.2018 | 08:40