Sentmenat al teu mòbil !!!!

Divendres, 27 d'octubre de 2017 a les 08:00

L’Ajuntament de Sentmenat estrena l’App muncipal, disponible tant per a IOS com Android amb el nom de "Sentmenat".

Aquesta aplicació mòbil permet viure més a prop el nostre poble i està permanentment informat, només amb un clic podem conèixer la programació cultural, els esdeveniments, les darreres notícies i tota la informació necessària per a no perdre’s res del municipi, i és gratuïta. 

L'objectiu és millorar la comunicació amb la ciutadania per noves vies més modernes i ràpides que permeten fer la nostra administració més propera.

Un canal ràpid i directe per a comunicar incidències


La nova App Sentmenat és també un canal perquè la ciutadania pugui comunicar una incidència a la via pública. Només caldrà que cliqui al botó “Incidències”, identificar-se,  i omplir el formulari corresponent. La incidència la rep l'ajuntament i la reenvia al servei que correspongui per tal que la pugui solucionar en el menor temps possible. Un cop finalitzada es comunicarà a la persona que la va comunicar.

 

Aquesta nova eina que s'implanta i que estarà en proves fins a mitjans de novembre vol ser un pas més a l'administració electrònica i amb el temps s'aniran incorporant nous serveis per interactuar més i millor amb l'administrat.

 

Us la podeu descarregar en els següents enllaços

 

Sistema Android https://play.google.com/store/apps/details?id=es.perception.sentmenat

Sistema IOS https://itunes.apple.com/es/app/sentmenat/id1250043015?mt=8

Darrera actualització: 27.10.2017 | 13:26

Imatges

Android IOS