Projeccions del documental “Sentmenat, històries d’una vila”

Dimarts, 13 de juny de 2017 a les 09:00

La col·lecció, editada l’any 2009, consta de tres volums i es projecta durant els dijous d’aquest mes a la Biblioteca Municipal

L’Ajuntament de Sentmenat, a través de l’Arxiu Municipal i juntament amb la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila, estan fent difusió durant aquest mes de la sèrie de tres volums del documental “Sentmenat, històries d’una vila”, a través de la seva projecció en la Biblioteca Municipal.

La primera d’aquestes sessions va tenir lloc el passat dijous 8 de juny, amb la projecció del primer dels títols: “La guerra que ningú va guanyar”. Els pròxims 15 de juny i 22 de juny es projectaran, a les 18.30 hores, els dos títols restants; “L’evolució d’un poble” i “Festes i tradicions”, respectivament.

Aquests documentals van ser editats, l’any 2009, per l’empresa Sabem.com, i recullen el testimoni d’avis i àvies que tenien més de 80 anys. D’ençà que es van presentar, no s’havien tornat a projectar. La història és un dels actius més importants en qualsevol societat i aquests documentals ens ajuden a conèixer, així, de la mà dels sentmenatencs i sentmenatenques tot allò que va succeir a la nostra vila; entendre la seva evolució i plasmar en imatges aquells fets que han marcat Sentmenat en els últims cent anys.

A més, per a tothom que estigui interessat, els DVD es poden adquirir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, pel preu de 24€, en el cas de la col·lecció sencera, o bé per separat, pel preu de 8€ cada un.

 

Darrera actualització: 13.06.2017 | 12:13