Productors agroalimentaris del Vallès Occidental participen a la fira gastronòmica Mercat de Mercats a Barcelona

Divendres, 20 d'octubre de 2017 a les 00:00

Del 20 al 22 d’octubre Barcelona acollirà la 8a edició de l’esdeveniment gastronòmic Mercat de Mercats. Durant aquests dies, l’avinguda de la Catedral s’omplirà de gastronomia amb multitud de paradistes dels mercats barcelonins, restauradors i productors alimentaris i vitivinícoles catalans.

Un any més, 4 productors agroalimentaris de la comarca hi seran presents sota el paraigua del Consorci de Turisme del Vallès Occidental i de la Diputació de Barcelona.

Dissabte 21 hi haurà la melmelada artesana Del Pot Petit de Rubí i les llaminadures naturals de GumiAnoles d’Ullastrell. El diumenge 22 serà el torn de la Masia la Muntada amb el seu vi 5 Quarteres fet a la Vall d’Horta (Sant Llorenç Savall) i de Cava Àngel de Terrassa.

És important destacar que aquestes empreses que participen a la fira Mercat de Mercats són productors i elaboradors artesanals del Vallès Occidental que formen part de la Xarxa Productes de la Terra.

Aquesta xarxa és una iniciativa impulsada i coordinada per la Diputació de Barcelona que dóna suport al teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat. El Consorci de Turisme col·labora amb aquesta iniciativa assessorant i recolzant a una vuitantena de productors de la comarca.

Darrera actualització: 20.10.2017 | 12:41