Presentació pública de Sentmenat Empresarial

Dimecres, 23 de novembre de 2016 a les 08:15

L’Ajuntament  i la nova associació d’empreses reafirmen el seu compromís en col·laborar per l’impuls i desenvolupament del teixit empresarial del municipi

El passat 17 de novembre es va celebrar l’acte de presentació pública de Sentmenat Empresarial, la nova associació d’empreses de Sentmenat. L’acte va anar a càrrec de l’Alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda; el president de Sentmenat Empresarial, Daniel Suárez, i el regidor de promoció econòmica, Jordi Gilgado.

L’Ajuntament de Sentmenat i Sentmenat Empresarial van reafirmar el seu compromís en col•laborar en projectes que facilitin el desenvolupament empresarial. Algunes de les actuacions en curs que es van destacar durant l’acte van ser l’estudi de millores als polígons industrials i que es realitzen en col•laboració amb Pimec-Polígons; el desplegament de la fibra òptica als polígons; les millores en senyalització i la mobilitat, així com els projectes Km0 amb la finalitat de facilitar el coneixement i la interrelació de les empreses locals amb el comerç de Sentmenat.

Durant l’acte es va fer el lliurament de premis del concurs infantil que es va convocar per escollirr el disseny del logotip de l’associació. El guanyador va ser Max Brandon Tabi, que va rebre el premi de 100€ en material escolar atorgat per l’Ajuntament i un lot de material educatiu lliurat per Sentmenat empresarial. A més, Sentmenat Empresarial va regalar un lot de material educatiu a cada nen i nena participant del concurs.

Posteriorment, alguns membres de la junta directiva de Sentmenat Empresarial, Jaume Bofill (Hermex Ibérica), Jordi Pareras (Mecman Industrial), Daniel Suárez (Catsistemas), Llorenç Galí (Galí Internacional), Ricard Muñoz (Mundigangas) i Ramón Faura (Scharlab) van fer la presentació de la nova Associació, destacant el seu caràcter d’associació professional en defensa dels interessos de les empreses.

Sentmenat Empresarial va convidar totes les empreses de Sentmenat a conèixer el seu programa d’actuació, contactant amb el correu info@sentmenatempresarial.cat

Darrera actualització: 23.11.2016 | 08:28

Imatges

El guanyador del logotip de l’associació