Núria Colomé, nova alcaldessa de Sentmenat, escollida en Ple extraordinari celebrat aquest dimarts 3 d’abril

Divendres, 6 d'abril de 2018 a les 10:25

Núria Colomé va estar escollida com a nova alcaldessa, durant el Ple extraordinari celebrat ahir dimarts 3 d’abril a les 20 hores, en un acte que no ha estat mancat d’emotivitat. L’elecció es va celebrar després que Montserrat Rueda formalitzés la seva renúncia com a alcaldessa. 

Montserrat Rueda va passar el relleu a Núria Colomé tal i com establia el pacte de Govern que van signar PDeCAT + PSC + PP ara fa un any i mig i que va determinar que compartien l’alcaldia fins a final de mandat. 

El procediment d’elecció d’alcalde es va portar a terme a tenor amb allò que determina l’article 196 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General. La única candidatura presentada ha estat la de la Núria Colomé del PDeCAT. La votació presidida pel 1r Tinent d’Alcalde, Eusebio Pacha, s’ha efectuat pel sistema de votació nominal. El resultat va estar de 7 vots a favor i 6 vots en blanc. 

Van estar molts els sentmenatencs i sentmenatenques es van acostar a l’Ajuntament per poder seguir tot l’acte de forma presencial. La sala de plens estava plena de gom a gom i fins i tot el vestíbul va quedar petit per encabir a tothom.

La nova alcaldessa, Núria Colomé, va destacar en un primer moment “la seva consideració i agraïment cap a l’anterior alcaldessa”. Colomé va expressar que amb aquest relleu “seguirem treballant cada dia per estar al costat dels veïns i veïnes de Sentmenat, intentant entendre’ls, essent la seva veu i millorant tot allò que puguem, en definitiva centrant l’acció de govern en la millora social, cultural i econòmica” ressaltant que “tant debò el nostre esforç i la dedicació de tot el nostre equip es vegi reflectit en la millora de la qualitat dels setmenatencs i sentmenatenques”.

En la seva intervenció Montserrat Rueda va destacar “totes i cadascuna de les persones que estem en aquest govern remem en la mateixa direcció quan parlem del nostre poble, res no seria possible en la soledat i sense aquest equip de persones que treballin amb objectius comuns” a més també va voler remarcar que “ha estat un honor molt gran representar el meu poble, amb tota la seva diversitat des de l’honestedat, seriositat, dedicació i passió. I a més, en sóc afortunada per continuar treballant amb un altre paper però iguals objectius”.

Darrera actualització: 06.04.2018 | 10:27

Imatges

ple alcaldessa