Nou curs sobre la violència masclista a Sentmenat

Dimecres, 29 de maig de 2019 a les 00:00

Aquest dimarts 28 de maig i durant 4 setmanes s'impartirà a Sentmenat un curs sobre violència masclista a les dependències municipals. El curs, "Violència masclista: Comprensió, Prevenció, Detecció" l'impartirà l'entitat Tamaia, viure sense violència.

Els continguts del curs són els següents:

- Dotar-se d’un marc de comprensió compartit entre tots els i les professionals de l’atenció

- Conèixer les diferents manifestacions de les violències masclistes per tal de poder detectar-les

- Eines per a la prevenció de les violències masclistes

- Articular el treball en xarxa entre els diferents professionals del municipi

- Eines per a l’elaboració d’un protocol.

Aquest curs està dins les accions del Pla d’Igualtat de Sentmenat i finançat amb el Pacte d'Estat contra la Violència masclista. L'objectiu és lluitar de manera més efectiva contra aquesta xacra social i poder posar en marxa el protocol, que tenim aprovat, de manera més eficaç.  Des de la regidoria s'ha valorat quines són aquelles àrees i agents socials que poden detectar i intervenir en casos de violència masclista al municipi i han assistit un total de 13 persones.

La regidora, Montserrat Rueda, es mostra molt satisfeta amb aquesta acció formativa de l'àmbit de la igualtat “considero que és molt important abordar de forma integral, multidisciplinària i transversal la prevenció, detecció, atenció, recuperació i reparació de les dones i els seus filles i fills que viuen en situacions masclistes”.

Darrera actualització: 29.05.2019 | 19:30