L’Escola Bressol Sentmenuts assoleix l’ocupació més alta des de la seva obertura, l’any 2010

Dimarts, 28 de març de 2017 a les 11:55

En l’actual curs, s’han ocupat 100 de les 102 places màximes del centre

L’Escola Bressol Sentmenuts gaudeix aquest curs escolar de 100 infants, l’ocupació més alta des que es va obrir el centre, l’any 2010. La capacitat màxima de l’escola és de 102 places.

A Sentmenat, a diferència d’altres poblacions, l’índex de natalitat s’ha mantingut en els darrers anys. Són aquestes dades optimistes pel municipi, que posa de manifest una progressió positiva del teixit demogràfic local, ja que fins i tot el nombre de naixements va augmentar l’any 2014, amb un màxim de 116.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament i l’escola municipal es treballa constantment per oferir un servei de qualitat i els millors instruments de cara als infants de 0-3 anys i les seves famílies. Amb aquest objectiu es fomenta la utilització de tots els processos que es considerin privilegiats per a l’educació i l’aprenentatge en aquesta etapa, respectant l’evolució de cada nen i nena dins d’un ambient de llibertat, autonomia i afecte.

A més, es té especial cura en habilitar un espai adequat a la seva edat, que sigui propici per experimentar i crear a través de l’observació, la imitació, l’experimentació, l’atenció, la manipulació, la memorització, l’expressió, la fantasia, la imaginació, i tot un seguit de tècniques i iniciatives al respecte.

 

Darrera actualització: 28.03.2017 | 11:57