Les arts artístiques a l’Escola Bressol Sentmenuts

Dilluns, 18 de juny de 2018 a les 09:00

A l’escola bressol s’aposta per la introducció de les arts artístiques amb els infants fent propostes educatives a través dels tallers: de sensibilització musical i d’art amb la manipulació i experimentació del fang.

En la línia de vetllar per la qualitat de l’escola bressol, des de la regidoria d’educació i família, s’acull positivament aquesta proposta facilitant-nos una professora del CEMusical de Sentmenat i la professora del Taller d’Art. La regidora, Montserrat Rueda, valora molt positivament aquesta experiència que ajuda a un millor desenvolupament cognitiu als més menuts; alhora que els animem a millorar la sensibilitat cultural de futur

Els nens i nenes de les classes de 2-3 anys durant el segon i tercer trimestre han participat d’aquests tallers.

Ara ja, per acabar el curs s’ha volgut mostrar a les famílies les produccions que han realitzat els nens i nenes, per això les vàrem convidar  a venir a la classe i  fer-les  participar d’una classe de música conjuntament amb els seus fills/es, alhora  també mostrar-los  l’exposició de les produccions que els infants han creat amb el fang.

Amb aquesta activitat es vol mostrar a les famílies que els nens i nenes a l’escola bressol on se’ls ofereixen les possibilitats i els mitjans poden  desenvolupar totes les seves capacitats convertint-se en petits artistes.

És molt important que els infants des de ben petits rebin educació en les arts artístiques i per això a l’escola bressol ho contemplem dins la nostra programació anual.

Darrera actualització: 18.06.2018 | 09:03