L’alcaldessa rep la nova presidenta de la Centre Metal·lúrgic

Dimarts, 17 d'abril de 2018 a les 00:00

L’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, ha rebut aquest passat dilluns 16 d’abril la nova junta directiva de l’Associació Centre Metal·lúrgic.

Núria Colomé ha mantingut una reunió amb els nous membres de la nova junta directiva de de l’Associació Centre Metal·lúrgic, des de fa menys d’un anys, formada per Alicia Bosch, presidenta, Gabriel Torras, Director General i una representat de l’empresa Aranow.

En el transcurs de la reunió, l’Associació Centre Metal·lúrgic ha manifestat la seva voluntat de mantenir una relació fluïda i cordial amb l’Ajuntament de Sentmenat, i col·laborar amb el consistori en temes que puguin ésser d’interès comú.

De la seva part, Núria Colomé ha expressat als membres de l’Associació Centre Metal·lúrgic la seva disposició a mantenir una relació de diàleg constant i oberta a la col·laboració, en aquells temes en què l’Ajuntament pugui donar-hi el seu suport, “pel bé dels empresaris i comerciants, i també del municipi” i han programat una futura reunió de treball amb la regidoria i el tècnic municipal de desenvolupament econòmic per tal de coordinar futures col·laboracions.

El Centre Metal·lúrgic és l'Associació patronal de les empreses del sector metal·lúrgic. Aplega actualment a més de 1.500 empreses que donen feina a 25.000 treballadors.

Fou creat l'any 1961 i es constituí en associació d'empresaris metal·lúrgics , a l'empara de la Llei 19/1977 de l'1 d'abril sobre regulació del dret d'associació sindical, per salvaguardar els interessos dels empresaris del sector, voluntàriament associats. Els seus Estatuts estan depositats a la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat de Catalunya amb número de registre 98/79/40.

Sense ànim de lucre, promou serveis, informa, assessora, fomenta la formació i la promoció internacional i gestiona els temes d'interès comú professional dels seus socis. 

Estan integrats al Centre Metal·lúrgic els empresaris agrupats en els Gremis d'Instal·ladors de Sabadell i Comarca, el de Tallers de Reparació i Venda d'Automòbils i Recanvis de Sabadell i Comarca i la Asociación de Industrias de Acabados de Superficies (AIAS), que gaudeixen de plena personalitat jurídica.

 

 

 

Darrera actualització: 17.04.2018 | 09:17