L’Ajuntament signa un conveni amb l’entitat Creu Roja

Dimecres, 31 d'octubre de 2018 a les 18:00

L’acord té com objectiu la promoció del voluntariat i els serveis preventius que realitza l’entitat.

El passat dimecres es va signar novament un conveni de col·laboració amb l'entitat social, Creu Roja, per part del president de l’entitat, Marià Gallego i Dolors Bordes, l'alcaldessa, Núria Colomé i la regidora de l'àrea social, Montserrat Rueda.

A través d’aquest conveni l’Ajuntament de Sentmenat es compromet a col·laborar i fomentar la promoció de les activitats que l’entitat impulsa i que realitza sobretot a través del voluntariat. Aquests programes consisteixen, d’una banda en la distribució d’aliments per garantir el consum de productes frescos i de primera necessitat a les persones en situació de risc prèvia derivació dels Serveis Socials municipals, i d’altre, els serveis preventius a diferents esdeveniments i actes municipals així com el transport adaptat.

L'associació dins els projectes que desenvolupa conjuntament fa el repartiment d'aliments de la població més vulnerable, prèvia derivació de serveis socials, els serveis preventius a diferents esdeveniments i actes municipals i també el transport adaptat. A més d'altres projectes socials que desenvolupen voluntàriament.

Des d’aquí cal destacar que l’Ajuntament valora molt positivament aquesta tasca social que fa l’entitat sentmenatenca.

 

 

Darrera actualització: 31.10.2018 | 17:55