L’Ajuntament defineix una estratègia d’acció i projecció del municipi

Dimarts, 12 de març de 2019 a les 14:00

L’Ajuntament de Sentmenat comença el tràmit per redactar un Pla Local de Turisme amb una reunió amb els agents implicat el passat dia 4 de març.

L’objectiu del Pla Estratègic de Turisme és situar Sentmenat a escala comarcal i nacional per identificar tots els atractius turístics del municipi sobre els quals definir una estratègia compartida entre tots els agents i actors locals.

Els grans objectius passen per visibilitzar i potenciar els elements que poden contribuir, amb un alt valor afegit, a la projecció de Sentmenat de manera compartida i participativa. El document, el Pla de Estratègic de Turisme destaca Sentmenat com a territori que acumula, entre altres singularitats, ser un dels pols d’atracció de gran valor natural, amb un patrimoni arquitectònic format per esglésies i ermites romàniques de gran valor històric, castells defensius i restes arqueològiques. 

Amb aquest punt de partida, el Pla defineix el calendari de treball: fase 1 – Anàlisi i diagnosi i fase 2 – Estratègia i accions. Les estratègies passen per millorar el coneixement i el reconeixement de Sentmenat a l’exterior; la millora urbana i d’infraestructures per a la projecció; la definició d’una estratègia per a la captació de turisme.

Darrera actualització: 12.03.2019 | 13:45