L’Ajuntament de Sentmenat firma un conveni de col·laboració amb l’Associació de Músics de Sentmenat

Dimecres, 29 de maig de 2019 a les 00:00

L’objectiu del conveni és impulsar la creació musical a nivell local i donar un espai per assajar als autors locals.

L’Ajuntament de Sentmenat ha fet una aposta clara per la cultura, també en la seva vessant de la creació musical a través de la promoció dels grups de música local amb aquest objectiu ha decidit firmar un conveni de col·laboració amb l’Associació de Músics de Sentmenat per cedir el mòdul prefabricat de l’equipament municipal ubicat al Carrer Jaume Roca número 17 de Sentmenat, per a la seva utilització com a buc d’assaig, que ja venien utilitzant i conservant des del trasllat del Casal de Joves.

L’esmentat conveni marca que els serveis de conservació, manteniment i adequació del mateix espai aniran a càrrec de l’Associació de Músics de Sentmenat. L’Ajuntament podrà col·laborar puntualment en alguna tasca de conservació, manteniment i adequació a través de la brigada municipal d’obres.

Tanmateix, l’Associació de Músics col·laborarà amb l’Ajuntament amb la realització d’un concert d’un mínim de tres grups, que actuaran sota demanda a la Festa Major o bé en un altre esdeveniment que organitzi el consistori segons conveniència i idoneïtat d’aquest últim amb un preavís raonable. Així mateix, segons el mateix conveni, l’Associació de Músics oferirà a l’Ajuntament una borsa de 15 hores anuals per donar suport al Casal de Joves, per tal de fer acompanyament a joves que vulguin iniciar-se en la creació musical. Les hores es convindran d’acord amb la Regidoria de Joventut.

Segons el regidor de joventut, Laure Gutiérrez, “hem impulsat aquest conveni perquè creiem i apostem en la música com a element cohesionador i vital de la cultura d’un poble. Molts cops la música ens serveix per unir generacions i col·lectius de diferents àmbits”.

L’Associació aglutina 5 grups que tenen com a una de les principals finalitats: el foment de l’activitat musical a Sentmenat i l’organització i impuls de la creació musical local.

Darrera actualització: 29.05.2019 | 19:38