L’Ajuntament de Sentmenat amplia els serveis de suport a les empreses, comerços i autònoms davant els efectes del COVID-19

Divendres, 20 de març de 2020 a les 00:00

Davant la greu situació de crisis sanitària ocasionada per el Coronavirus, l’Ajuntament de Sentmenat ha decidit ampliar els serveis tècnics de  Promoció Econòmica per donar suport a les empreses, als comerços i els autònoms de Sentmenat.

L’Ajuntament es troba en situació d’oferir els serveis públics essencials. S’ha hagut de procedir al tancament de les dependències municipals i com bé sabeu hi ha una estricta restricció de mobilitat de les persones, per aquesta raó l’Ajuntament ha habilitat sistemes de teletreball per a seguir oferint una atenció a les persones i empreses de qualitat.

Podeu mantenir el contacte amb l’Ajuntament a través del telèfon 937 153 030 de la nostra pàgina web www.sentmenat.cat i dels correus dels vostres tècnics de referència de l’Ajuntament del departament de promoció econòmica: p.economica@sentmenat.cat i comercindustria@sentmenat.cat.

Es un moment on la cooperació i la suma d’esforços és imprescindible. Algunes de les organitzacions empresarials amb les que mantenim contacte han obert també serveis telemàtics per atendre a les empreses, els autònoms i al comerç.

Podeu disposar del servei gratuït que ofereix PIMEC a http://pimeccovid19.org/ o trucant al telèfon 936 061 500. També ens han comunicat una sèrie d’enllaços amb informació sobre temes concrets que poden ser rellevants:

 

També us adjuntem un enllaç al Real decret-llei 8/2020, de mesures urgents extraordinàries per afrontar l’impacte econòmic i social del covid-19. https://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-2020-3824

Així mateix us adjuntem l’enllaç al decret de mesures excepcionals pel covid-19 de l’Ajuntament de Sentmenat per el vostre coneixement http://www.sentmenat.cat/portada-2/decret-de-mesures-excepcionals-pel-covid-19.html.

 

Estem a la vostra disposició com sempre, per atendre consultes i ampliar totes aquestes informacions.

Darrera actualització: 27.03.2020 | 14:46