La tradicional Romeria va aplegar prop de 150 persones

Dijous, 8 de juny de 2017 a les 00:00

Exhibició i espectacles de cavalls, la Misa Rociera, el dinar de germanor i les actuacions de ball i cant van arrodonir una jornada molt participativa i festiva

El passat diumenge 4 de juny es va celebrar la tradicional Romeria organitzada per la Casa de Andalucía de Sentmenat al Parc de la Riera, que va aplegar prop de 150 persones. A l’acte van asistir l'alcadessa, Montserrat Rueda, i els regidors Fina Olivé, Núria Colomé, i Jordi Gilgado.

Els actes van començar a les 10:30 hores amb una exhibició de cintes a cavall, a continuació va tenir lloc l'espectacle de Ball a cavall amb el jenet José Ruiz i la bailadora Ainara. Tot seguit es va oficiar la tradicional Misa Rociera amb el mossén Josep Mª Oca i cantada pel Coro de la Casa d'Andalusia Alba Rociera. 

Un cop es va celebrar el dinar de germanor, acte central de la jornada, tot i que va començar a ploure, la festa va continuar amb tota una tarda de balls i cant amb els diferents espectacles dels grups de ball de Sentmenat i Polinyà, així com el grup de ball flamenc de Granollers, el Coro Rociero de la Casa de Andalucía de Sentmenat i l'actuació del Grup Flamenc Manigua.

 

Darrera actualització: 08.06.2017 | 19:25