La biblioteca municipal i l'ajuntament (OAC) de Sentmenat reben l’acreditació de punt d'informació turística

Dimarts, 12 de març de 2019 a les 00:00

La Biblioteca i l’OAC de Sentmenat van rebre, el passat dimarts 5 de març, l'acreditació com a nous punts d'informació turística en el marc del projecte que impulsa el Consell Comarcal perquè els municipis puguin oferir un servei d'atenció més complet al turista i visitant.

L'acte d'acreditació va tenir lloc a la sala d'actes del Consell Comarcal del Vallès Occidental i va comptar amb la participació del diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper, i de la consellera del Consell Comarcal del Vallès Occidental Meritxell Lluís, i per part de l’Ajuntament de Sentmenat, l’alcaldessa, Núria Colomé, la directora de la Biblioteca, Núria Ribas, i Mònica Fernández, treballadora de l’OAC.

L'atorgament de distintius turístics vol millorar la qualitat de la informació que s'ofereix al territori i crear una xarxa d'informació turística pública. Així mateix, les acreditacions com a punt d'informació reconeixen formalment la tasca informativa i d'assessorament que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme. El programa s'implanta a través de cicles formatius, amb sessions formatives i de coneixement de territori, i amb l'elaboració d'un catàleg de serveis i productes turístics de cada comarca.

A més, durant la mateixa jornada es va celebrar la trobada anual del sector públic i privat de turisme del Vallès Occidental. A la trobada hi van assistir representants municipals, empresaris, universitats, productors i restauradors. Durant l’acte s’ha fet balanç de la feina feta durant el 2018 i s’ha presentat el Pla d’Acció 2019, un cop el Consell Comarcal ha assumit les polítiques de promoció i difusió turística de la comarca. També s’han lliurat les acreditacions dels programes Compromís per la Sostenibilitat Biosphere i Punts d’informació Turística Comarcal.

Darrera actualització: 12.03.2019 | 13:17