Jornades Europees del Patrimoni a Sentmenat 2017

Dimarts, 3 d'octubre de 2017 a les 11:50

Els propers dies 7 i 8 d'octubre se celebraran les Jornades Europees del Patrimoni 2017 amb el lema Patrimoni i natura: un paisatge de possibilitats per tal de posar en relleu els valors patrimonials incorporats a la natura. 

Amb motiu d’aquesta celebració, el Grup d’Amics del Museu Arxiu en col·laboració amb l’Ajuntament de Sentmenat, ha organitzat unes visites guiades anomenades Caminades pels entorns del Castell en les quals es podrà descobrir els canvis que s’han produït al monument i al seu entorn al llarg del temps. Podrem veure el Castell per la seva façana de Ponent i des de l'esplanada que queda sota seu i des d’allí s'explicarà l'evolució del Castell en les seves fases. Parlarem del desviament artificial de la riera i entendrem perquè es va fer i anirem al lloc mateix. Arribarem al Castell i, tot recordant l'explicació sobre les diferents fases de la seva construcció, podrem copsar-ho de ben a prop.

 

Així mateix, també amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, l’Ajuntament de Sentmenat dotarà durant tot el cap de setmana d’una il·luminació especial a dos dels edificis més emblemàtics del nostre municipi: el Castell de Sentmenat i el Campanar romànic. Amb l’objectiu de posar de relleu el seu valor patrimonial aquesta il·luminació exterior pretén proporcionar contrastos i ombres que revelin les formes i el volum d’aquests monuments.  

 

Informació i inscripcions Caminades pels entorns del Castell de Sentmenat: Oficina d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Sentmenat  

Activitat gratuïta.

Sortida des de la Plaça de la Vila

Dissabte 7 i diumenge 8 a la tarda, sortida a les 17.00h

Darrera actualització: 03.10.2017 | 11:58