Escollits els DJ’s que actuaran a les Barrakes de la Festa Major d’enguany

Dijous, 22 de juny de 2017 a les 12:00

Dissabte passat es va celebrar el Concurs de DJ’s en què el jovent assistent i l’organització de Festa Major Jove van votar d’entre tres participants

El passat dissabte 17 de juny es va celebrar el Concurs de DJ’s, al Parc de la Riera, organitzat per Festa Major Jove de Sentmenat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i Ràdio Sentmenat, i en el qual van participar finalment tres concursants.

El concurs va començar a les deu de la nit, quan es va realitzar un sorteig per decidir l’ordre d’actuació. En primer lloc va actuar DJ PANTUFLAS, seguit de DJ SFER i per últim, PD RATMAN.

Tots tres participants van tenir 50 minuts per realitzar la seva actuació. Un cop finalitzats els tres torns, es va portar a terme una votació popular a mà alçada. El DJ amb més suport popular va ser DJ SFER; en segon lloc va quedar DJ PANTUFLAS, que també va ser el concursant triat per l’organització de Festa Major Jove, i en l’últim lloc va quedar PD RATMAN, que no va obtenir cap vot. Els dos DJ’s guanyadors formaran part del cartell de Barrakes de la Festa Major d’enguany.

El concurs va resultar tot un èxit entre els joves, amb força participació i assistència.

Darrera actualització: 22.06.2017 | 12:06