En marxa un projecte innovador i experimental per a dones a Sentmenat

Divendres, 6 d'abril de 2018 a les 10:00

Una experiència pilot d’innovació i sostenibilitat per l’ocupació en la indústria tèxtil amb perspectiva de gènere sota el nom Programa Innovadors i Experimentals per a Dones

El Programa Innovadors i Experimentals es dirigeix a dones desocupades en procés de recerca de feina, interessades en treballar en el sector de la indústria tèxtil i amb especials dificultats d’accés i permanència en el mercat de treball. Es tracta d'experiències pilot d'innovació i sostenibilitat per l'ocupació en la industria tèxtil amb perspectiva de gènere i contemplen diferents actuacions d'innovació en l'ocupació i en el teixit productiu del territori. Es dirigeix d'una banda a empreses del sector tèxtil, i de l'altra a dones en procés de recerca de feina.

En el programa participen quinze dones de tota la comarca, de les quals tres són del municipi de Sentmenat.

Pel que fa a les indústries, treballa amb empreses industrials del sector tèxtil de la comarca del Vallès Occidental interessades en la innovació i la sostenibilitat. El programa vol oferir la innovació, incorporant elements com la indústria 4.0, la digitalització o la indústria sostenible.

 

 

 

 

Darrera actualització: 06.04.2018 | 10:26