Els sentmenatencs i sentmenatenques escullen la millora de la zona esportiva del Parc de la Riera com a proposta guanyadora del Pressupost Participatiu

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament agraeix la implicació de tots els veïns i veïnes que han pres part d’aquesta primera convocatòria de Pressupostos Participatius, que ha conclòs la fase de votació amb una participació de gairebé el 5%.

Dimarts 9 d’abril a la nit va finalitzar el període de votacions dels primers Pressupostos Participatius de Sentmenat, impulsats per l’Ajuntament. Des del 26 de març i al llarg dels darrers dies, un total de 360 veïns i veïnes -un 4,91% del cens de persones majors de 16 anys- han participat de la fase final de votació, que ha deixat com a proposta més votada la millora de la zona esportiva del Parc de la Riera (138 vots). Tot i que la proposta en sí va ser valorada en el seu moment amb un import orientatiu de 110.000€, donat que per tirar-la endavant caldrà sumar-hi les tasques de redacció del projecte executiu i la posterior direcció facultativa de les obres, a la pràctica s'esgotaran en la seva totalitat els 150.000€ sotmesos a discussió de la ciutadania. Ara que ja ha finalitzat la votació, l’Ajuntament procedirà a iniciar els tràmits per tal de posar en marxa l’execució del projecte guanyador.

Un 4,91% dels veïns i veïnes exerceixen el seu dret a vot

La ciutadania major de 16 anys i empadronada al municipi podia votar entre les 15 propostes finalistes; i un total de 360 persones –un 4,91% de les persones amb dret a vot- han exercit aquest dret a través del web de participació ciutadana www.femjuntssentmenat.cat o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i els locals socials de les urbanitzacions. Des de l’Ajuntament es dona les gràcies a totes les persones que han participat en el procés per la seva implicació, tant en la fase de recollida de propostes com en la votació.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 17:41