Els comerciants de Sentmenat fan la vuitena Fira del Cargol

Dimarts, 21 de maig de 2019 a les 00:00

L'Associació de Comerciants de Sentmenat amb col.laboració de l’Ajuntament, continua aquest any la històrica Festa Major de Primavera, anomenada popularment Festa del Cargol, que s'havia celebrat al municipi cada quart diumenge d'abril des del segle XVIII, i fins fa una trentena d'anys. Antigament, la celebració se sumava a la Festa Major d'Hivern, dedicada a Sant Menna (11 de novembre). L'entitat ha recuperat l'essència festiva d'aquelles dates i fer una mostra de comerç en forma de fira.

La Fira del Cargol aquest any se celebrarà el cap de setmana de l’1 i 2 de juny per evitar la coincidència amb les eleccions del 26 de maig.

Els comerços del municipi i convidats muntaran les seves parades, com l’any passat es farà sota una gran carpa situada al Parc de la Riera.

S’organitzaran diverses activitats lúdiques i culturals, amb la col·laboració de les entitats del poble. Els assistents que vulguin podran tastar diferents plats amb el cargol com a protagonista, a preus molt populars, elaborats per establiments de Sentmenat.

La inauguració es farà el divendres 31 de maig les 21h  amb l'actuació del grup de teatre Juvenil i el Cor Jove de la Societat Coral i la CIA de teatre Projecte Lilith, que tindrà lloc al teatre de la Societat Coral Obrera “La Glòria Sentmenatenca”.

L’endemà dissabte 1 de juny a les 17 h es farà la inauguració oficial de la fira amb una mostra de gegants i una introducció a la fira a càrrec de l’artista local Rosa Fitè. Es faran diverses activitats per nens i grans, entre les que està la nit de concert amb els grup Shake¬Lau.

Diumenge 2 de juny, de 10 del matí a 9 del vespre continuaran les activitats: Trobada de Cotxes Clàssics a Sentmenat, tallers, mostres de balls i cremat.

Activitat: Fira del Cargol 2019

Data: 31, 01, i 02 de Juny

Lloc: Carrer Mestre Duran i Parc de la Riera

Darrera actualització: 21.05.2019 | 17:28