El regidor de mobilitat, Jordi Gilgado i la alcaldessa es reuneixen amb representants de l’empresa Sagalés per la millora de la mobilitat al municipi

Divendres, 13 d'octubre de 2017 a les 14:00

El passat divendres sis d’octubre  es van reunir a l’ajuntament de Sentmenat novament membres de l’equip de govern i de l’empresa Sagalés per tal de trobar solucions a diferents problemàtiques de mobilitat que pateix el municipi.

Tan el regidor com l’alcaldessa van transmetre diferents demandes ciutadanes a l’empresa. El jovent va ser l’eix central de moltes d’aquestes peticions, ja sigui per millorar els horaris i facilitar la mobilitat als qui estudien o treballen fora com també de modificacions per adaptar els horaris a les jornades escolars municipals. També es va demanar un increment d’horaris per fomentar l’ús del transport públic  i que tots els busos facin parada per les urbanitzacions del nostre municipi.

L’ajuntament preveu tenir una reunió amb el departament corresponent de la Generalitat per traslladar-li també aquestes sol·licituds i fer més pressió. Així com també l’adhesió a diferents programes i subvencions que permetin fomentar l’ús del transport públic. 

Darrera actualització: 13.10.2017 | 14:16