El Cor jove de Sentmenat presenta amb èxit el seu proper espectacle

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 09:00

El Cor jove de Sentmenat presenta un avanç del que serà el seu nou espectacle “Sixties” amb aforament ple durant el cap de setmana.

La coral, a càrrec del director Toni Santiago, va presentar el passat dia 9 de juny, part del seu repertori pel nou espectacle “Sixties” que s’estrenarà el pròxim desembre.

La frescor, dinamisme dels nous ritmes d’aquest show prometen entretenir i emocionar al públic més que mai. L’espectacle pretén transportar l’espectador a una època daurada a nivell musical: la dècada dels Seixanta. Entre alguns dels temes del seu nou repertori podem trobar l’Aquarius o Let the sunshine in del musical Hair, així com altres temes populars de la música de l’època. El vestuari pin-up i les coreografies disco aconsegueixen fer aixecar al públic de la cadira.

Tot plegat amb l’acompanyament al piano d’en Luc Olivier Sánchez i l’entrega i dedicació dels membres d’una coral amb dècades d’història, que un cop més aconsegueix robar-nos el cor i encomanar-nos la seva passió per l’espectacle.

Ben segur un espectacle que no ens podrem perdre.

Darrera actualització: 12.06.2018 | 14:20