Decidim tots junts la nostra Festa Major!

Dijous, 29 de novembre de 2018 a les 00:00

L'associació Festa Major Jove de Sentmenat ja està treballant en la programació i organització de la Festa Major 2019 (Barrakes) per aconseguir una Festa Major més oberta i Participativa.

L'Associació Festa Major Jove és qui s'encarrega de l'organització en col·laboració amb l'Ajuntament, tal com s'ha anat portant a terme en les edicions anteriors, ja que aquest format resulta molt positiu. Per quart any consecutiu, la regidoria de joventut de l'Ajuntament de Sentmenat ha decidit fer una aposta clara i decisiva per l'apoderament dels i les joves sentmenatenques.

Festa Major Jove és una associació oberta on poden participar tots aquells joves que hi vulguin col·laborar en l'organització de les Barrakes. La propera assemblea serà el 16 de desembre a les 18 hores a l'Espai Jove i es recolliran propostes de grups i djs.

Totes les reunions són obertes i anunciades a través de les xarxes socials de Festa Major Jove, ja que es vol fer una proposta de Barrakes plural i que agradi a tots els i les joves del municipi i en la que tots s'hi vegin representats. Per aquest motiu és molt important la participació juvenil, per tal de conèixer les opinions i propostes dels i les joves sentmenatencs i poder ajustar la programació als seus reclams.

La Festa Major Jove no es fa sola, et necessitem!

Darrera actualització: 29.11.2018 | 08:29