Controlat l'incendi de can Ramoneda

Dilluns, 19 de juny de 2017 a les 12:00

El foc, que ha afectat vora de 7 hectàrees de terreny agrícola, podria haver estat ocasionat per l'acció d'algun coet

Ahir cap a les vuit del vespre va quedar controlat i mitigat l'incendi que es va produir al voltant de les sis de la tarda. El foc es va desencadenar a la zona agrícola de Can Ramoneda, al terme de Sentmenat, en un incendi que podria haver estat ocasionat per l'acció del test d'algun coet. L'incendi ha cremat 7 hectàrees: 6,5 de terreny agrícola i la resta, mitja hectàrea de massa forestal.

En tot moment, els Bombers de la Generalitat i els diferents dispositius d'emergència i cossos de seguretat van estar treballant sobre el terreny, fins a tenir la situació del tot controlada. En total han intervingut fins a 6 dotacions terrestres de Bombers de Sabadell, Castellar del Vallès i Caldes; dos mitjans aeris de bombers i forestals, més una unitat de comandament, juntament amb els dos cotxes patrulla de la Policia Local. Per part d'ADF han actuat dispositius de Sentmenat, Sabadell, Castellar del Vallès, Caldes, Matadepera i Lliçà.

En les darreres hores de la nit, encara restava un camió de Bombers per anar remullant les zones calentes, i un cotxe d'Adf local ha anat patrullant tota la nit en tot el perímetre del foc per controlar i assegurar-se que no es reactivés el foc enlloc.

Des de l'Ajuntament de Sentmenat volem agrair i posar en relleu el treball i el recolzament efectuat pels Bombers i el conjunt de cossos de seguretat, amb la Policia i ADF locals, en controlar ràpidament l'incendi, tot destacant la perfecta coordinació entre ells.

Darrera actualització: 19.06.2017 | 17:15