Col·laboració entre l’Ajuntament i l’entitat Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca

Dilluns, 24 de setembre de 2018 a les 12:30

El conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sentmenat i l’entitat Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca per tal d’organitzar la programació professional estable d’arts escèniques al teatre El Coro durant l’any 2018 s’ha firmat avui dilluns 24 de setembre per l’alcaldessa, Núria Colomé, la Regidora de Cultura, Fina Olivé i el president de l’entitat, Josep Permanyer Arguelaguet.

L’Ajuntament de Sentmenat i la Societat Coral realitzen des de l’any 2016 una programació professional estable d’arts escèniques al teatre El Coro, la qual es considera part de la programació municipal d’arts escèniques que impulsa l’Ajuntament.

L’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya dóna suport per mitjà del Programa.cat per a la contractació de les actuacions d’espectacles d’arts escèniques i concerts professionals que formin part de la programació estable d’iniciativa municipal, tot i que no estiguin organitzades ni finançades directament per l’ens local, però que es considerin part de la programació municipal. L’àrea de Presidència de la Diputació de Barcelona impulsa i coordina el Circuit de la Xarxa d’espectacles escènics Municipals per tal de donar suport a les programacions municipals d’arts escèniques i musicals professionals que es realitzen en espais escènics municipals o espais escènics privats amb els quals l’ajuntament hagi establert acords de col·laboració.

L’Ajuntament de Sentmenat i la Societat Coral continuaran organitzant la programació professional estable d’arts escèniques al teatre El Coro durant l’any 2018, la qual es considera part de la programació municipal d’arts escèniques i musicals. L’Ajuntament de Sentmenat realitzarà una aportació econòmica a l’entitat Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca per import de set mil euros (7.000 €) per la programació professional estable d’arts escèniques al teatre El Coro que ja s’ha realitzat i que es realitzarà aquest any 2018.

L’Ajuntament continuarà realitzant els tràmits necessaris per tal de sol·licitar suport supramunicipal per aquesta programació, en concret  per a la contractació d’espectacles professionals inclosos en el Programa.cat de la Generalitat de Catalunya així com el Circuit de la Xarxa d’Espectacles Escènics Municipals de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 24.09.2018 | 12:33