Celebració dels 25 anys de les empreses locals Servicam i Mecman

Divendres, 22 de juny de 2018 a les 17:00

L’Alcaldessa Núria Colomé i els regidors Montserrat Rueda i Jordi Gilgado, acompanyats del senyor Joaquim Ferrer, nou secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya van visitar el passat divendres 15 de juny les empreses Servicam i Mecman amb motiu del 25è aniversari de la creació d’aquestes empreses.

Els membres de l’equip de govern que van assistir a l’acte van manifestar “estem molt satisfets de comprovar que, després d’anys de dificultats, aquestes empreses tan arrelades a la nostra vila tenen un projecte de futur, industrial i que dóna garantia de continuïtat a l’activitat i als llocs de treball”.

Cal destacar que Mecman forma part de Sentmenat Empresarial (Associació d’Empresaris de Sentmenat) des de la seva reactivació l’any 2016, un projecte molt treballat des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sentmenat.

Mecman és una empresa familiar dedicada a la creació de  solucions pel sector de la maquinaria industrial. Mecman Industrial, una empresa moderna dotada d’unes instal·lacions amb maquinària d’última tecnologia i un equip humà experimentat, polivalent per afrontar qualsevol repte professional.

Servicam és una empresa de tradició familiar, que es dedica principalment al mecanitzat general de peces de grans dimensions, disposa d’una completa secció de caldera i està especialitzada en la construcció i muntatge de maquinària i instal·lacions industrials que treballa i col·labora directament amb enginyeries i fabricants de bens d’equip de primer nivell.

Darrera actualització: 22.06.2018 | 17:38