Avís important: La Biblioteca Frederic Alfons Orfila es converteix en nou col·legi electoral a partir de les Eleccions Generals del 28 d’abril

Divendres, 19 d'abril de 2019 a les 00:00

Arrel de la petició expressa de l’Ajuntament de Sentmenat, la Biblioteca Frederic Alfons Orfila serà la nova seu electoral de la secció quarta que abraça el casc antic.

L'Ajuntament de Sentmenat informa els veïns i veïnes de bona part del casc antic del municipi (secció lila del mapa adjunt en la notícia) que passaran a votar a partir de les properes Eleccions Generals de 28 d’abril a la Biblioteca Municipal, Passeig Església, núm. 6, amb l’objectiu de fomentar la participació a les eleccions i exercir el dret a vot d'una forma més còmoda.


Fins ara, els veïns censats en aquesta secció s’havien de dirigir la Sala ECUS, però a causa de les petites dimensions i que es produïen moments d’elevada congestió de votants, s’ha decidit per part de l’Ajuntament albergar un nou col·legi electoral amb una distribució de meses més acurada i fer més fàcil i més ràpida la votació. 


Consulteu el mapa que ha elaborat l'Ajuntament per tal d'informar la població afectada per aquest canvi de col·legi electoral

Darrera actualització: 19.04.2019 | 19:02