Arriba la revetlla de Sant Joan a Sentmenat

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 00:00

El dia 23 de juny al vespre té lloc a les piscines municipals la revetlla de Sant Joan a Sentmenat. No us perdeu la festa local de la nit més curta de l’any.

La revetlla de Sant Joan a Sentmenat està previst que comenci a les 21 hores amb el sopar popular a l’aparcament de les piscines d’estiu. A les 23 h encesa de la Foguera amb la flama del Canigó, seguidament Ball de la Revetlla amb DJ.

Tots els interessats en assistir poden portar el menjar de casa, tot i que també es podrà comptar amb el servei de bar a càrrec del Bar de la piscina amb preus populars. 

La reserva de taules i cadires s’ha de fer abans del dia 20 de juny a l’OAC de l’Ajuntament o a les piscines (telèfon 627658845).

La festa de Sant Joan té lloc pels volts del solstici d’estiu, la nit del 23 al 24 de juny. La celebració, una de les festes populars més arrelades, integra tot un seguit de costums i pràctiques que ja han arribat a nosaltres des de l’època pagana. El foc, la música, el ball i la coca són els eixos vertebradors de la festa a Sentmenat.
 

Darrera actualització: 17.06.2019 | 13:35

Imatges

Cartell programa 2019