Activitats per joves i infants al Nadal

Dimarts, 2 de gener de 2018 a les 08:00

Els dies 27 i 28 de desembre es van portar a terme diverses activitats per infants i joves coincidint amb el període de vacances escolars.

Per als nens i nenes de 3 a 12 anys es va fer el Parc Infantil de Nadal, PIPAN'17, aquest any sota el títol "La màgia del Nadal", inspirat en el món de la màgia.

Al Pavelló Tèxtil Besòs, de 5 a 8 de la tarda els infants, acompanyats dels seus pares, van poder gaudir d'activitats lúdiques, espectacles i tallers, tot relacionat amb la màgia. Aquesta activitat ja té una llarga trajectòria i és un dels esdeveniments esperats del Nadal, així ho confirma l'alta assistència que es va registrar. Es va comptar amb la col·laboració de diferents entitats locals, Creu Roja, Taller d'Art i Geganters i Grallers de Sentmenat als qui agraïm la seva participació.

El Casal de Joves també va fer una proposta de caire lúdic per als nois i noies a partir de 12 anys. Van ser dues sortides, una per a la sala d'escalada El Gat Penjat, una sala d'escalada i circ a Caldes de Montbui que disposa de diferents itineraris per tots els nivells i gustos i on els/les joves també van poder fer un tastet de trapezi.

L'altra va ser a Barcelona, on els joves van poder gaudir d'un Scape room, una activitat divertida, on es treballa la lògica i la creativitat junts. Un joc en viu, una aventura física i intrèpida on cal resoldre enigmes, problemes de lògica i trobar pistes. Després es va visitar  la III Fira de Consum Responsable i d'Economia Social i Solidària que organitza l'Ajuntament de Barcelona, amb la participació d'entitats, empreses i projectes de l'àmbit de l'economia social i solidària.

Les dues propostes, d'accés gratuït, han estat molt ben rebudes per infants i joves.

Darrera actualització: 11.01.2018 | 12:03