2a Jornada de participació jove “Si no parles, no et queixis”

Dilluns, 26 de novembre de 2018 a les 15:00

L’àrea de joventut de l’Ajuntament de Sentmenat organitza pel proper cap de setmana 1 i 2 de de desembre una jornada a la Casa de Colònies de Mas Banyeres de Centelles per definir les actuacions municipals en matèria de joventut.

Aquesta trobada té l’objectiu de debatre com fomentar la participació juvenil al municipi i com les entitats joves poden donar contingut a l’Espai Jove de Sentmenat entre entitats vinculades i persones destacades del món juvenil, joves a títol individual o representants de grups d’interès.

La trobada s'emmarca en el procés d'elaboració del Pla Local de Joventut (PLJ) que s’ha treballat des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament, i d'acord amb el Pla Nacional de Joventut de Catalunya de l'Oficina del Pla Jove (PNJCA). Aquesta iniciativa respon a l’objectiu de l’Ajuntament d’elaborar un pla local que ha de marcar les polítiques i accions del col·lectiu pels pròxims quatre anys.

Activitat

El dissabte durant la primera part de la sessió, trencarem el gel amb dinàmiques de coneixença i de cohesió. Després, mitjançant dinàmiques participatives decidirem com les entitats joves poden participar en la gestió del Nou Espai Jove, com volem que sigui la gestió del mateix i com podem fomentar la participació.

Tancarem el dissabte amb un sopar de germanor i festa amb Djs locals. Per acabar, diumenge farem el tancament de la jornada on recollirem totes les reflexions i propostes del cap de setmana.

 

A qui va dirigit?

A les entitats juvenils de Sentmenat, a entitats que treballen amb gent jove i als joves de 12 a 29 anys.

 

Què Inclou?

Aquesta activitat és totalment gratuïta. Inclou el transport, l’allotjament, el sopar de dissabte, l’esmorzar i el dinar de diumenge.

 

Vine i participa!

És molt important la vostra presència i us agraïm que confirmeu la vostra assistència abans del 23 de novembre.

Per a més informació i inscripcions aneu a l’Espai Jove.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 15:42